Resa till Solen

Det ska bli helt underbart att få resa bort ett tag. Jag har jobbat och jobbat och nu är jag trött och ska ta ut 3 härliga veckors semester. Jag ska åka med en kompis till Marocko och det ska bli underbart skönt. Om det är någon som varit i Marocko tar jag gärna emot lite tips sådär.
 

Kommentarer
Postat av: Weirdo

Hej hej...grymt bra blogg du har. Jag har vart i Marocko en gång..kan verkligen rekomendera det! Har också skickat många av mina kunder dit på semester.Några tips sola INTE topless...kulturen är lite annorlunda men nakenhet finns det inte så mycket av i Marocko. Jag kan verkligen rekomendera Agadir. Besök marknaden i Marakech..helt underbart! Fez är en stad som inte är så vanligt att turista i..men massor av kultur fint ställe! Åk på kameltur om du har möjlighet, de brukar också göra utflykter till berber läger...det är också ett måste!Hoppas semestern blir till förnöjelse! :o)

Postat av: Sebbe

Ofta det är så där vita fina stränder i marocko? ;)

2009-08-08 @ 14:56:29
Postat av: Vendela

Tycker om det du skrev! Skojigt att se en del bra saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om typ alltid. ;)

2010-09-24 @ 10:44:54
URL: http://royalorchidholidays.se
Postat av: Åsa Lundstedt

Tycker om det du skrivit! Roligt att se en del fina grejer och inte endast det generella grejerna som man kan se om hela tiden. ;)

2010-11-29 @ 12:20:46
URL: http://jade.se/reseerbjudanden
Postat av: hanna

jag äälsslkar detta landet marocko kärlekens stad e ju marrackesh o agadir e mk för surfing o sånt.o casablanca e grym party ställen.du vet om flesta filmer amrikanska filmer görs i marockoe mk känt där.om du vull kan skicka lite så får du man kan besöka film stoudio där de har spelats in alla filmer

2011-12-30 @ 20:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0