Förbjuden kärlek del 2

Jag ska fortsätta min berättelse om den förbjudna kärleken. Här kommer fortsättningen:

Jag insåg då att mina känslor för honom var helt döda. Vi hade försökt och försökt att reparera skadan, men innerst inne visste jag att det skulle vara omöjligt. Inte blev det heller lättare av att han inte ville.

Han ville absolut inte skiljas. Han ville att vi skulle fortsätta som om inget var fel. Men för mig var det "fel". Vi fortsatte ändå ett tag tillsammans, mest handlade det om att jag försökte få honom att förstå att vi inte passade ihop. I slutet blev han på gärnsen till våldsam, i sin desperation över att han tvingades inse att vårt äktenskap var över.

I slutet av vårt äktenskap så fann jag allt djupare känslor för hans barndomskompis bror. Vi började ha viss kontkt via sms. Jag anförtrodde honom mina problem, men avslöjade inte att jag hade några djupare känslor för honom.

Till slut kom själva brytningen. Vi bröt upp helt och under relativt vänskapliga förhållanden. Vi var eniga om att det gemensamma barnet skulel bo hos mig och jag lämnade det öppet för mitt ex hur ofta han ville ha honom. Han ville börja med att ha honom en helg i månaden i grannstaden, dit han flyttat.

Efter skilsmässan började jag att träffa, vi kan kalla honom för M, allt oftare och till slut var det uppenbart att vi båda hade väldigt starka känslor för varandra. Ett problem återstod dock och det var att han var gift. Gift med två barn. Jag har alltid fördömt den typen av förhållanden och tagit avstånd från dem. Samtidigt hade han en dragningskraft för mig som jag aldrig tidigare upplevt...

Det tog ett tag innan vi hade sex för första gången, men innan dess hade vi utvecklat en stark och väldigt öm vänskapsrelation.
Fortsättning följer...

Jag har blivit utmanad

Jag har blivit utmanad av bloggerskan Sensua:

Berätta sju saker om dig, det kan vara både alldagliga och knäppa.

Så här kommer sju saker om mig:
  1. Jag älskar att inreda på hösten
  2. Jag är väldigt förtjust i skaldjur
  3. Jag ser sällan på TV
  4. Jag läser många bloggar men följer få
  5. Jag är relativt insatt i politik
  6. Jag blir aggressiv av att frysa
  7. Jag är väldigt social men blyg på samma gång

Jag utmanar följande personer:
Mimmi
Bianca Suger Baby
Saba
Trust
Min väg tillbaka
Martina
Bara en ny dag

Gör så här, regler:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg

Förbjuden kärlek


Jag kände att vi var i slutet. Slutet av vårt äktenskap. Jag övervägde allt oftare att bryta upp. Samtidigt så hade vi ett gemensamt barn. En liten kille som behövde både en mamma och en pappa. I vissa stunder kunde jag föreställa mig att inte bryta upp, men inte i några tillfällen kunde jag längre tänka mig att vi skulle fortsätta vara gifta för evigt.

Han hade ofta vänner på besök och det gjorde mig ingenting, för jag tycker om när jag har andra människor omkring mig. Men det fanns en man som gjorde mig väldigt glad. Det var min mans barndomsväns storebror. Jag insåg inte först att jag hade så varma känslor som jag hade för honom. Jag tyckte bara att han var en trevlig kille som jag trivdes att umgås med.

När jag reste iväg ensam på en veckas semester insåg jag det. Hela veckan kunde jag inte tänka på annat än denna man. Jag drömde heta drömmar om honom på nätterna. Jag dagdrömde om hans glada skratt och om hur vi höll varandras händer i en ömhet jag inte upplevt.

När jag kom hem igen bestämde jag mig för att skiljas. Inte för att jag trodde att mannen i mina drömmar och jag skulle få varandra, han var nämligen också gift och han hade aldrig visat mig dessa känslor. Men jag tänkte att om jag börjar drömma om en annan man, då kunde inte mina känslor för min dåvarande man vara särskilt äkta.

När jag kom hem från min semester, jag hade varit ensam på min semester, då bestämde jag mig för att bryta mitt äktenskap. I den här bloggen kan det låta enkelt, men det var det naturligtvis inte. Det var ett beslut som växt fram under en lång, lång tid. VI hade försökt reparera det som inte fungerade, men samtidigt visste jag att mina känslor för honom helt hade dött.

Fortsättning följer i nästa inlägg...
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

RSS 2.0