Hemma igen

Jag har precis varit ute på krogen mä en polare. är kanske inte helt nyckter men ville bara skriva några ord här ändå. Jag tycker bara de ä skitdålig stil om man går ut med en polare å hon sen går hem med en kille fast att vi bestämmt att dela taxi hem (hon skulle sova hos mej).

Ja det var de som hände. Dessutom kanske det ä lite gammalmodigt men jag tycker det ä lite halväckligt att ba träffa en kille på krogen å sen hänga med honom hem. Det ä kanske inte min sak men jag tycker det känns lite halvläbbigt. Både av henne å honom faktiskt. Varför gör man det? Ba för att man ä kåt. eller vaddå? Jag tror i allafall inte jag skulle fixa dä. Dessutom säger hon att hon ite gilla onenigtstands liksom. Nähä? Det är därför du har dom eller?

Äh skit samma. Go natt.

Sötnosar


Hur gulliga får man bli?

Trött?

Tröttast?

Humor


Haha. vilken härlig bild. måste va fejkad.

Bloggare är jag ändåJag blir så imponerad av alla som skriver en massa vettiga bloggar. Jag har aldrig tid att skriva, för jag fastnar alltid i att läsa andras. Haha... Och när jag väl har tid så orkar jag inte skriva långa blogg-inlägg. Jaja. Jag kan ändå säga att jag är en bloggare. Inga läsare och uppdaterar knappt men en bloggare ä jag i alla fall.

RSS 2.0