Ont i magen

Jag satt och surfade runt bland massa bloggar och jag hittade en blogg som heter Pluppa. Hon skriver om pedofiler och hon länkade till en krönika i Expressen av Liza Marklund. När jag läste krönikan fick jag riktigt ont i magen. Jag kan inte förstå hur en vuxen människa kan ge sig på ett litet försvarslöst och oskyldigt barn.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Dagens bästa inlägg

Eftersom jag har utsett dagens mest korkade inlägg idag, så känns det bra att också få utse det bästa, allt efter mitt smak och tycke, förstås.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Dagens mest korkade inlägg

Dagens mest korkade inlägg läste jag i ett inlägg på aftonbladets blogg. Läs bara! Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Får man tycka att en kompis är ful?


Jag har en väninna, vi kan kalla henne för Annika. Vi har känt varandra ganska länge, men är inte så nära vänner. Annika är snäll och trevlig, social och på många sätt en föredömlig person. Men Annika ser inte alls bra ut. Jag skriver inte det för att jag vill vara taskig mot min kompis utan för att jag trots hennes inre kvaliteér har svårt att titta på henne utan att tänka på en uggla. Hon har stora glasögon a´la 70-tal och hon vårdar inte sitt utseende alls.

Som en kompis har jag försökt att tipsa henne på ett finkänsligt sätt om kläder, smink och annat, men om jag ska vara ärlig så verkar inte Annika alls intresserad av dessa ytligheter och på ett sätt beundrar jag henne verkligen för det och tycker hon är stark i sig själv som vågar gå emot strömmen, liksom.

Jag tycker verkligen om Annika, men samtidigt så känner jag ibland att hon har det svårare än många av oss, just för att hon är ganska ful. Jag tror till exempel att hon skulle ha möjlighet att få en bättre tjänst på sitt arbete än hon har, om hon vårdade sitt yttre bättre, jag tror också att hon skulle ha lättare att träffa en partner. Samtidigt skäms jag lite för att jag tycker att min snälla kompis är ful. Få man tycka att en kompis är ful?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Glass i stora lass


Jag älskar verkligen glass. Mjukglass med strössel, gräddglass med chokladsås, Ben&Jerry har jag hört så mycket om men jag har inte hunnit smaka den än. Den ska vara riktigt god.

Det finns inget godare än en gräddig, läskande glass mitt i sommarvärmen. Nu är det visserligen ingen sommarvärme kvar, men en och annan glass slinker ändå ner ibland.

Vilken är din favoritglass? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Cardigan och H&M


Det är inte ofta jag handlar på H&M längre. Det fanns en period när jag nästan bara handlade där, men nu är det inte ofta. Deras storlekar sitter helt enkelt inte så bra på mig. Men ibland kan jag förstås inte låta bli. Den här cardigan tycker jag är fin. lite med färg mitt i det gråa trista på hösten.

Dessutom är det inte fel med en cardigan i höstrusket. Något att kura in sig i. Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här är viktigt


Dawit Isaak har nu suttit i Eritreanskt fängelse i sju år utan rättegång. Hans familj finns i Sverige och väntar, väntar och väntar på besked.

Följ min blogg med bloggkoll

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Första inlägget

Jag har läst bloggar under flera år. Nu har jag bestämt mig för att själv börja skriva också. Jag har haft en blogg tidigare, men la ner den, då jag inte kände mig bekväm i den. Nu får vi se om jag känner mig mer bekväm med den här bloggen. Jag vet inte om jag har något direkt budskap utan kommer nog att skriva lite om det som faller mig in.

Välkommen!

RSS 2.0