Förbjuden kärlek del 2

Jag ska fortsätta min berättelse om den förbjudna kärleken. Här kommer fortsättningen:

Jag insåg då att mina känslor för honom var helt döda. Vi hade försökt och försökt att reparera skadan, men innerst inne visste jag att det skulle vara omöjligt. Inte blev det heller lättare av att han inte ville.

Han ville absolut inte skiljas. Han ville att vi skulle fortsätta som om inget var fel. Men för mig var det "fel". Vi fortsatte ändå ett tag tillsammans, mest handlade det om att jag försökte få honom att förstå att vi inte passade ihop. I slutet blev han på gärnsen till våldsam, i sin desperation över att han tvingades inse att vårt äktenskap var över.

I slutet av vårt äktenskap så fann jag allt djupare känslor för hans barndomskompis bror. Vi började ha viss kontkt via sms. Jag anförtrodde honom mina problem, men avslöjade inte att jag hade några djupare känslor för honom.

Till slut kom själva brytningen. Vi bröt upp helt och under relativt vänskapliga förhållanden. Vi var eniga om att det gemensamma barnet skulel bo hos mig och jag lämnade det öppet för mitt ex hur ofta han ville ha honom. Han ville börja med att ha honom en helg i månaden i grannstaden, dit han flyttat.

Efter skilsmässan började jag att träffa, vi kan kalla honom för M, allt oftare och till slut var det uppenbart att vi båda hade väldigt starka känslor för varandra. Ett problem återstod dock och det var att han var gift. Gift med två barn. Jag har alltid fördömt den typen av förhållanden och tagit avstånd från dem. Samtidigt hade han en dragningskraft för mig som jag aldrig tidigare upplevt...

Det tog ett tag innan vi hade sex för första gången, men innan dess hade vi utvecklat en stark och väldigt öm vänskapsrelation.
Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Bianca

Tack för utmaningen sistercool,häftigt blogg namn du hade;)Kram

2008-10-30 @ 18:11:23
URL: http:// http://blogg.aftonbladet.se/24558/
Postat av: Anonym

hur hittade du mig?S

2008-10-30 @ 18:12:55
URL: http:// http://blogg.aftonbladet.se/24558/
Postat av: Sister Cool

Tack! Jodu, bloggvärlden är stor, men den som söker, hon finner. ;-)

2008-10-30 @ 18:39:56
URL: http://sistercool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0