tänker på en massa sex

jag har typ inte haft sex på länge nu och det känns. min kille ä borta ett tag för han har åkt utomlands med sina arbetskompisar på jobb och blir borta några månader. det känns kan jag säga för jag har varit upphätsad sen han åkte typ. jag tycker det ä hyckleri att inte snacka om att tjejer blir kåta för det blir jag i alla fall.

svininfluensan

många är rädda för å vaccinera sej mot svininfluensan men jag tycker det ä bra att man får chansen. jag ä rädd för den där influensan å¨så fort nån hostar på bussen så försöker jag ta mej bort från människan. jag har ingen lust å dö i nån jäkla influensa i alla fall.

jag trodde riskerna var över här i sverige men det verkar inte så för det verkar vara nu som folk börjar dö. ja några har ju dött av vaccinet också men ändå jag tror inte det är lika stor risk i alla fall. jag tillhör ingen riskgrupp men jag ska i alla fall vaccinera mej så fort jag får.

Jobb jobb jobb

det känns som om hela mitt liv är bara jobb jobb jobb. dä känns helt meningslöst å bara leva för o jobba. är det så det är för oss i det här landet? jag gillar mitt jobb det ä inte det men ibland känns det som det ä det ändå jag gör. om lönen skulle vara därefter skulle jag inte klaga haahahaa

men man får väl va glad för att man har ett jobb å gå till med all arbetslöshet som finns.

ett eget litet husjag har börjat titta på hus. små hus som jag skulle vilja bo i. det skulle vara så skönt att ha ett eget hus där man kan göra precis som man vill. det här fina inslaget ska jag i så fall ha i mitt hus. jag ska göra en sån urgröpning i väggen så jag kan ställa något fint där fast något finare än på den här bilden. jag tror det skulle passa med en fin kostgrej och det där ä min lilla dröm.

jag har inte hittat nåt hus jag kan tänka mej än det får inte vara för dyrt men jag ser det ändå somm en invästering som jag kan ha för framtiden. ett eget litet hus dä vill jag ha.

RSS 2.0