Förbjuden kärlek


Jag kände att vi var i slutet. Slutet av vårt äktenskap. Jag övervägde allt oftare att bryta upp. Samtidigt så hade vi ett gemensamt barn. En liten kille som behövde både en mamma och en pappa. I vissa stunder kunde jag föreställa mig att inte bryta upp, men inte i några tillfällen kunde jag längre tänka mig att vi skulle fortsätta vara gifta för evigt.

Han hade ofta vänner på besök och det gjorde mig ingenting, för jag tycker om när jag har andra människor omkring mig. Men det fanns en man som gjorde mig väldigt glad. Det var min mans barndomsväns storebror. Jag insåg inte först att jag hade så varma känslor som jag hade för honom. Jag tyckte bara att han var en trevlig kille som jag trivdes att umgås med.

När jag reste iväg ensam på en veckas semester insåg jag det. Hela veckan kunde jag inte tänka på annat än denna man. Jag drömde heta drömmar om honom på nätterna. Jag dagdrömde om hans glada skratt och om hur vi höll varandras händer i en ömhet jag inte upplevt.

När jag kom hem igen bestämde jag mig för att skiljas. Inte för att jag trodde att mannen i mina drömmar och jag skulle få varandra, han var nämligen också gift och han hade aldrig visat mig dessa känslor. Men jag tänkte att om jag börjar drömma om en annan man, då kunde inte mina känslor för min dåvarande man vara särskilt äkta.

När jag kom hem från min semester, jag hade varit ensam på min semester, då bestämde jag mig för att bryta mitt äktenskap. I den här bloggen kan det låta enkelt, men det var det naturligtvis inte. Det var ett beslut som växt fram under en lång, lång tid. VI hade försökt reparera det som inte fungerade, men samtidigt visste jag att mina känslor för honom helt hade dött.

Fortsättning följer i nästa inlägg...
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Sensua

Du då utmanar jag dig med, få se vad du kan hitta på mer ler

2008-10-27 @ 22:12:20
URL: http://blogg.aftonbladet.se/6004
Postat av: Sister Cool

Kul med en utmaning. Jag antar den!

2008-10-30 @ 14:25:08
URL: http://sistercool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0